Luister
Live
23 juni 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Kindermiddag in Mierlo op zaterdag 25 juni

MIERLO - Op zaterdag 25 juni is er op het Molenplein in Mierlo de Kersenoogstfeest Kindermiddag. Deze middag wordt georganiseerd door Stichting Centrum- en Lintenmanagement Mierlo. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur is er van alles te doen voor de kinderen. 

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

Zo is er een LEGO-wedstrijd voor alle kinderen van 6 jaar tot en met 11 jaar oud, hiervoor dienen de kinderen zich wel in te schrijven bij de Intertoys in Mierlo. Er is een kleurplaatwedstrijd voor alle kinderen van 4 jaar tot en met 13 jaar waarvan de prijsuitreiking om 16.30 uur plaatsvind. Ook krijgen de kinderen muntjes voor een gratis ijsje en frietjes bij inlevering van de ingevulde en ingekleurde kleurplaat, inleveren van de kleurplaat kan tussen 14.00 uur en 14.30 uur. 

Ook worden er facepaintings, glittertattoos en airbrushtattoos gemaakt. Je vindt er een springkussen en 'vang de stokken'. Er worden kickboks workshops gegeven en goochelaar Rinaldo is aanwezig. De middag wordt muzikaal opgeluisterd door DJ DANNY en er is een presentje voor alle kinderen van HEMA en Plus. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug