Luister
muziek
19 maart 2022 - 17:00
Deel dit artikel:

Open Trainingen Jumbo-Visma Academy

GELDROP - Team Jumbo-Visma Academy organiseert dit voorjaar wederom Open Trainingen om jongeren van 11 tot en met 18 jaar kennis te laten maken met de wielersport. Heb je weinig tot geen ervaring met wegwielrennen en vind je het gaaf om de sport te proberen? Doe dan mee met de gratis Open Trainingen!

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Tijdens de Open Trainingen staat natuurlijk het wielrennen centraal. Leer hoe je bochten rijdt, hoe je in een groep fietst en waar je nog meer op let tijdens het wielrennen. Tijdens de Open Training staat plezier altijd voorop. Zo ontdek jij op een leuke manier de wielersport!

De Open Trainingen worden georganiseerd in samenwerking met wielerverenigingen en vinden plaats op verschillende locaties. Jij kiest zelf waar en wanneer je deelneemt! Wielertrainers van betrokken wielerverenigingen verzorgen de Open Trainingen.

Het is mogelijk om je voor één of meerdere trainingen in te schrijven. De trainingen zijn op 31 maart, 7, 14, 21 en 28 april, 5, 12 en 19 mei en op 2 juni, heb je interesse? Meld je dan nu aan! Heb je een vraag over de Open Trainingen of Team Jumbo-Visma Academy? Neem dan hier contact met ons op.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug