Luister
muziek
27 januari 2022 - 21:00
Deel dit artikel:

Foto van de dag 26 januari

GELDROP-MIERLO - De 'Foto van de dag' actie slaat enorm aan. Dagelijks krijgen we verschillende foto's binnen op de redactie van onze lezers. Natuurfoto's, sprekende foto's maar ook foto's die betrekking hebben op het nieuws. Geweldig om te zien.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Wat gaan we doen
Het hele jaar gaan we dagelijks een foto plaatsen ofwel de ''Foto van de dag''. Deze foto moet gemaakt worden in onze gemeente en mag overal over gaan. Een jubileum, een feest, een herdenking, een natuurfoto, de eerste schooldag of het weer...het maakt niet uit als de foto maar gemaakt is in onze gemeente. Iedereen kan dus meedoen en de foto dagelijks sturen naar redactie@geldrop-mierlo24.nl of met WhatsApp naar telefoonnummer 06-57572676. Aan het einde van dit jaar zullen we op een ludieke manier het eindresultaat presenteren! Doen jullie ook mee?

26 januari
Vandaag plaatsen we een foto van Dennis, hij kwam deze geven tegen tijdens een wandeling door Geldrop. Dit is de foto van de dag. Benieuwd welke foto morgen de foto van de dag is geworden? Kijk dan op de website van Geldrop-Mierlo24 of op de sociale mediakanalen Facebook, Twitter en Instagram.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug