Luister
muziek
24 januari 2022 - 16:00
Deel dit artikel:

Process operators gezocht

MIERLO - Werken aan een kleurrijke toekomst? Dat doe je bij ons!

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Wij zijn GNT: ambitieus, innovatief en internationaal. Tegelijkertijd zijn we een familiebedrijf met warmte en betrokkenheid. Die combinatie zorgt ervoor dat je in een hecht team met plezier werkt aan de meest kleurrijke innovaties op het gebied van voeding. Met ons merk EXBERRY® zijn we marktleider op het gebied van kleurende levensmiddelen voor het kleuren van dranken en voedsel. Vanuit onze fabriek in Mierlo maken we producten die de hele wereld overgaan. Deze geven op een natuurlijke manier kleur aan dat nieuwe snoepje of dat lekkere drankje.

Omdat we groeien en verbeterslagen willen maken, zoeken we een:

PROCESS OPERATORS (M/V) VOOR DE 3- EN DE 5-PLOEGENDIENST

Wat ga je doen?
Kiezen voor een baan als Process Operator bij GNT is kiezen voor afwisseling. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de processen in onze fabriek. Dit betekent dat je zorgt dat de machines optimaal werken. Je vult grondstoffen aan, verhelpt kleine storingen en noteert en verantwoordt de procesgegevens.

Momenteel zoeken we voor twee productie afdelingen goede Process Operators. Voor de 3-ploegen functie zorg je voor het regelen en aansturen van de verschillende processen zoals extraheren, filtreren en indampen.

Voor de functie voor 5-ploegen werk je bij de sproeidroger. Sproeidrogen is een methode om poeder te vormen uit een oplossing via het verlagen van het vochtgehalte.

Bij beide functies is het belangrijk dat je de kwaliteit én de kwantiteit in het oog houdt, procescontroles uitvoert en monsters analyseert in ons productielaboratorium. Je bent een belangrijke schakel in het continu verbeteren van het proces. Als Process Operator heb je een eigen team, jouw ploeg!

Wat heb je in huis?
We zoeken Process Operators met een afgeronde MTS- of VAPRO-opleiding of relevante werkervaring. Je bent van nature nieuwsgierig en staat te trappelen om deel uit te maken van de innovatieve wereld van GNT. In je werk ben je een sterke teamspeler, betrokken en servicegericht. Je zet graag een stapje extra om je collega’s, het team of de organisatie verder te helpen.

Wat wij belangrijk vinden
We werken aan de hand van onze GNT-waarden. Bij ons werken mensen die ondernemend zijn en hun verantwoordelijkheid nemen. We zijn klantgericht, collegiaal en altijd bereid om elkaar te helpen. We zijn open en eerlijk en werken zoveel mogelijk duurzaam.

Wat wij je bieden
- Een baan bij een innovatief bedrijf.
- Een bruto jaarsalaris tussen de € 29.490 en € 47.050,- afhankelijk van kennis en ervaring, exclusief ploegentoeslag.
- 26 vakantiedagen (mogelijkheid tot aankoop extra dagen).
- Een zeer gunstige pensioenregeling.
- Onbeperkt toegang tot online trainingen zodat je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt blijven werken.
- Een afwisselende functie in een moderne, veilige werkomgeving.
- Een heerlijke werkplek bij een succesvol en innovatief bedrijf: GNT is volop in beweging en dat zul jij ook zijn!

Maak je toekomst kleurrijk!
Denk je direct: dit is mijn baan? Stuur ons dan je cv, motivatie, vroegst mogelijke startdatum en een recente pasfoto via hrm@gnt-group.com. En heb je specifieke voorkeur voor 3- of 5-ploegen? Geef dit dan aan bij jouw sollicitatie. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Alle aanmeldingen worden gelijk en inhoudelijk behandeld.

CREËER EEN KLEURRIJKE TOEKOMST!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug