Luister
muziek
02 Augustus 2024 09:25
Deel dit artikel:

Inloopspreekuur Zelfhulp Netwerk in Mierlo

MIERLO - Heb je wel eens het gevoel dat je er alleen voor staat of dat niemand je begrijpt? Misschien denk je dat je de enige bent met een bepaald probleem of ervaring. Het Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant kan je helpen door je in contact te brengen met lotgenoten.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Wat doet het Zelfhulp Netwerk?
Het Zelfhulp Netwerk brengt mensen met vergelijkbare ervaringen bij elkaar. Door ervaringen te delen, leer je om je eigen kracht te hervinden en de regie over je leven terug te nemen. Tijdens het inloopspreekuur vertellen we je graag meer over de kracht van zelfhulp en de rol van lotgenotencontact in jouw herstel- of acceptatieproces.

Onderwerpen
Onderwerpen waarmee je tijdens dit spreekuur terecht kunt, zijn bijvoorbeeld: verslaving, angst, eetstoornis, posttraumatische stressstoornis (PTSS), borderline, hoogsensitiviteit (HSP) en meer.

Details van het inloopspreekuur
Datum: Maandag 5 augustus 2024
Tijd: 14:00 - 16:00 uur
Locatie: Bibliotheekvestiging Mierlo

Meer informatie
Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant biedt een actueel overzicht van al hun groepen op www.zelfhulpnetwerk.nl. Kom langs tijdens het inloopspreekuur om te ontdekken welke ondersteuning bij jou past.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug