Luister
muziek
25 Juli 2024 14:15
Deel dit artikel:

Zomerstop inloopspreekuur Juridisch Loket Geldrop

GELDROP - Van week 29 tot en met week 32 is er geen inloopspreekuur bij het Juridisch Loket in Geldrop. Dit betekent dat u van 15 juli tot en met 5 augustus 2024 terecht kunt bij de inloopmomenten in Eindhoven. Na deze zomerstop bent u uiteraard weer van harte welkom in Geldrop.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Het Juridisch Loket in Geldrop
Woont u in Geldrop of omgeving en heeft u juridische vragen waar uzelf niet uitkomt? Bijvoorbeeld over werk, huur, relatieproblemen of burenruzies? Het Juridisch Loket staat klaar om u verder te helpen.

Internet
Op www.juridischloket.nl vindt u antwoorden op de meest gestelde juridische vragen, tips en voorbeeldbrieven.

Persoonlijk advies
Heeft u juridische vragen én een laag inkomen? Dan geeft een juridisch adviseur van het Juridisch Loket u graag persoonlijk advies. Loop hiervoor zonder afspraak elke maandag tussen 13:30 en 15:30 uur binnen in de Bibliotheek aan de Heuvel 94 in Geldrop.

Telefonisch contact
Bellen mag natuurlijk ook. Iedere werkdag kunt u gratis tussen 9:00 en 17:00 uur contact opnemen met het Juridisch Loket via 0800-8020 voor persoonlijk advies.

Mensen met een hoger inkomen en vermogen kunnen niet terecht bij het Juridisch Loket voor persoonlijk advies. Zij kunnen een beroep doen op een rechtsbijstandsverzekeraar, advocaat, mediator of andere instantie.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug