Luister
muziek
08 Juli 2024 11:50
Deel dit artikel:

KommuS Kasteelfestival 2024: muziek, feest en gezelligheid

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - Rudi Deinum
Advertentie

GELDROP - Afgelopen weekend vond de 8e editie van het KommuS Kasteelfestival plaats in de Kasteeltuin van Kasteel Geldrop. Het driedaagse evenement van 5 tot en met 7 juli 2024 was wederom een groot succes, met duizenden bezoekers die genoten van muziek, theateracts en een geweldige sfeer.

Vrijdag 5 juli
De aftrap op vrijdagavond begon met Euphonia die "Disney In Concert" presenteerde, wat direct voor een magische sfeer zorgde. Het optreden van Taylor Swift by Love Story werd met veel enthousiasme ontvangen, gevolgd door indrukwekkende optredens van Mark Floor, Joyliana, Vincent Visser en Freddie Moreira. Immer Hansi sloot de avond feestelijk af, waarbij jong en oud uit hun dak gingen.

Zaterdag 6 juli
De zaterdag stond bol van muzikale hoogtepunten. Rancho Grande opende de middag, gevolgd door een spetterend optreden van Peter Lusse en zijn band. De tribute bands Status Quo Forever, Totally Spice (Spice Girls), Tree Gees (Bee Gees) en Crazy Little Things (Queen) brachten een feest van herkenning en lieten het publiek meezingen en dansen. De spanning steeg tijdens de voetbalwedstrijd Oranje - Turkije, die op groot scherm werd uitgezonden en voor een extra dimensie zorgde. Het feest ging door tot in de vroege uurtjes.

Zondag 7 juli
De zonovergoten zondag startte met L’Attack, gevolgd door een energiek optreden van Californicated (Red Hot Chili Peppers). De Toto Live Experience, Just Like Elton (Elton John) en Slash ‘n Roses (Guns 'n Roses) zetten een fantastische show neer. De Nederpop Allstars met Henk Westbroek, Erik Mesie en Hans De Booij sloten het festival in stijl af, waarbij het publiek nog een laatste keer volop genoot.

Sfeer en Organisatie
Het festival was niet alleen muzikaal een succes, maar ook qua sfeer en organisatie. Bezoekers prezen de diversiteit aan acts en de gezellige, ontspannen sfeer. De vrijwilligers-crew zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep en de bands waren enthousiast over de professionaliteit van het evenement. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug