Luister
muziek
09 Juli 2024 07:00
Deel dit artikel:

Stichting ’t Saam huldigt jubilarissen

MIERLO - Hoogtepunt van het gezellige zomerfeest bij ’t Saam in Mierlo was vrijdagavond 5 juli de huldiging van de jubilarissen. Maar liefst 14 namen van vrijwilligers stonden op het lijstje van Theo van Dijk de voorzitter van Stichting ’t Saam.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Gezien er in het verleden nooit aandacht werd besteed aan een jubileum vond het bestuur het de hoogste tijd daarin een inhaalslag te maken, en alle vrijwilligers die zich 10 jaar en langer inzetten voor ’t Saam een keertje in het zonnetje te zetten. Vandaar een lange lijst met 14 jubilarissen. Stuk voor stuk enthousiaste vrijwilligers waarvan de aanwezigen terecht één voor één kort werden toegesproken door de voorzitter van ’t Saam, het centrum voor hobby en vrije tijd in de gemeente Geldrop-Mierlo. Een begrip binnen het kersendorp Mierlo dat ook steeds meer bekendheid krijgt in Geldrop.

Jubilarissen
Op het imposante lijstje de namen van : Anja van Meerwijk (18 jr), Diny van Hoof (15 jr), Annemieke van Zomeren (11 jr), Tonnie Manders (35 jr), Bert Gielis (20 jr), Betsie Beenen (35 jr), Hans van Roozendaal (12 jr), Mariet van Tilborg (28 jr), Johan den Ouden (10 jr), Joop de koning (14 jr), Mia Leijten (35 jr), Paul Oosterhof (10 jr), Piet Swinkels (33 jr) en Theo van Beek (12 jr.).

Helaas konden niet alle jubilarissen aanwezig zijn tijdens de zeer geslaagde en druk bezochte avond. Hun persoonlijk bedankje, en presentje in de vorm van een fles wijn met een speciaal etiket en bos bloemen is in inmiddels bezorgd of zal nog bezorgd worden door het bestuur van Stichting ’t Saam. Een organisatie die er steeds weer in slaagt vrijwilligers aan het centrum te binden waar de jubilarissen mede de basis voor hebben gelegd.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug