Luister
muziek
08 Juli 2024 16:40
Deel dit artikel:

Sumrin Advocaten in Someren is thuis op vele rechtsgebieden

SOMEREN - Sumrin Advocaten uit Someren is een advocatenkantoor uit Someren met diverse advocaten die thuis zijn op vele rechtsgebieden. Enkele weken geleden betrokken zij een karakteristiek pand midden in het centrum van Someren.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Onze redactie sprak met een van de vennoten, mr. Michel Simons, over de advocatuur, zijn passie voor het vak en de verhuizing naar het nieuwe pand. Michel wist al vrij snel dat hij advocaat wilde worden. Na zijn studie heeft hij eerst als advocaat bij een ander kantoor en bij een rechtsbijstandsverzekeraar gewerkt en inmiddels is hij al enkele jaren als advocaat en vennoot een vaste waarde bij Sumrin. Zijn specialisme is Verbintenissenrecht en Arbeidsrecht, twee onderdelen binnen het recht die vaak verweven zijn. Simons zelf heeft bewust gekozen voor deze specialismen. Binnen het kantoor is eigenlijk alle kennis aanwezig om mensen bij te staan met de meest ingewikkelde zaken behalve strafzaken en familierecht. Sumrin is dus zeer breed geroutineerd op velerlei rechtsgebieden.

De verhuizing naar het prachtige pand enkele weken geleden, slechts een paar honderd meter verderop, paste goed in de groei van het bedrijf. De vorige locatie was ook mooi, maar werd te klein. Wanneer er boeken op de grond staan op je kamer dan weet je dat het kantoor te klein aan het worden is. Toen de kans zich voordeed om te verhuizen naar een van de mooiste panden in Someren aarzelde het kantoor niet en waagde de stap. Later dit jaar zal er nog een grootse opening zijn van het kantoor. Daarbij wordt ook de nieuwe huisstijl en het 10 jarig bestaan gevierd.

Michel Simons: “Het belangrijkste in het recht is om zoveel mogelijk met de cliënt mee te denken. Wat is in de gegeven omstandigheden de best mogelijke oplossing? Vervolgens kijken we samen hoe deze oplossing bereikt kan worden. Gelukkig is hiervoor vaak geen juridische procedure noodzakelijk. Is dat wel het geval, dan gaan we ook hierin samen voor het maximale resultaat.”

Iedereen bij Sumrin is inmiddels gewend aan het nieuwe pand en staat klaar om je van dienst te zijn. Wil je meer weten over Sumrin Advocaten of heb je een vraag/ probleem? Neem een kijkje op de website van Sumrin of loop gerust eens binnen bij Sumrin Advocaten op de Speelheuvelstraat 1 in Someren. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug