Luister
muziek
10 juni 2024 - 11:00
Deel dit artikel:

TML Dommelstreekrenners schitteren op NK jeugdwielrennen

GELDROP-MIERLO - De jonge wielertalenten van TML Dommelstreekrenners uit Geldrop-Mierlo hebben afgelopen weekend indruk gemaakt tijdens het NK Jeugdwielrennen in Zuidland, Zuid-Holland. Freke, Riens, Wiebe, Jasper en Mirthe behaalden met hun vijf beste resultaten van het seizoen een plekje op dit prestigieuze evenement.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Op vrijdagavond verkenden Freke, Riens en Wiebe het parcours en genoten ze al van de gezellige sfeer in Zuidland. Op zaterdagochtend waren Freke en Wiebe als eersten aan de beurt. Ondanks een kleine tegenslag met een aanlopende rem wist Freke haar doel te bereiken en heeft ze genoten van de race.

Riens en Wiebe streden in hun categorie met 47 andere jongens om de rood-wit-blauwe trui. Ondanks het hoge tempo overheerste achteraf een tevreden gevoel na een spannende race.

Daarna was het de beurt aan Jasper, die in een mooie groep bleef en menig renner achter zich liet. Mirthe stapte later op de dag op de fiets en ondanks een moeilijke start wist ze toch meerdere rondes in het peloton te blijven.

De resultaten van de TML Dommelstreekrenners op het NK zijn als volgt:

  • Categorie 1 (meisjes 8 jaar): Freke Janssen behaalde de 7e plaats.
  • Categorie 3: Wiebe Janssen werd 30e en Riens den Besten eindigde als 34e.
  • Categorie 5: Jasper Weijts eindigde op de 56e plaats.
  • Categorie 6 (meisjes 14 jaar): Mirthe Kriege behaalde de 25e plaats.

Na dit fantastische evenement koesteren de TML Dommelstreekrenners de mooie momenten en kijken ze uit naar de komende wedstrijden. Geïnteresseerd om ook te komen wielrennen bij TML Dommelstreek? Meld je dan aan voor een proeftraining via jeugd@tmldommelstreek.nl. Tot ziens op de Kervel 10 in Geldrop!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug