Luister
muziek
10 juni 2024 - 09:00
Deel dit artikel:

Dommeldal’s Got Talent 2024 schittert met jong talent

GELDROP - De talenten van kindcentrum Dommeldal hebben de afgelopen weken het podium betoverd tijdens het Dommeldal Gots Talent 2024-evenement. Van jong tot oud, van dans tot zang, alle groepen van 1 tot en met 8 hebben deelgenomen aan deze sprankelende show. Na weken van voorrondes was het eindelijk tijd voor de grote finale op vrijdag 7 juni.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Met een breed scala aan acts, van goocheltrucs tot instrumentale optredens en van dansjes tot rapnummers, was er voor elk wat wils. Een deskundige jury, bijgestaan door vertegenwoordigers uit elke klas en directeur juf Annemieke, beoordeelde de finalisten tijdens de spannende eindstrijd.

De zaal was gevuld met enthousiaste ouders en medestudenten die mee zongen en dansten op de bekende liedjes, wat de optredens nog specialer maakte. De geluidstechniek werd zelfs verzorgd door twee leerlingen uit groep 8, een voorproefje van hun rol bij de eindmusical.

Uiteindelijk waren er twee winnende acts die de harten van het publiek veroverden. In de categorie van groep 1 tot en met 3 ging de overwinning naar een zang- en dansact op het nummer "Nostalgie". De winnaars van groep 4 tot en met 8 verbluften het publiek met hun act op het nummer "Europapa", inclusief bijpassende outfits en attributen.

Al met al was het Dommeldal Gots Talent 2024 een geweldig evenement, waar jong talent straalde en schitterde op het podium.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug