Luister
muziek
10 juni 2024 - 07:00
Deel dit artikel:

Frank Lammers krijgt Mierlose Zwarte van Kersenkoningin Robin

MIERLO - Drie weken voor de 29ste editie van het Mierlose Kersenoogstfeest, dat plaatsvind in het weekend van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni, had Kersenkoningin Robin zondag jongstleden de eer samen met haar hofdames Shannon en Lieke de eerste Mierlose Zwarte te overhandigen aan Frank Lammers.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - Kersenoogstfeest Mierlo
Advertentie

De Mierlose BN-er, die grote bekendheid geniet als ‘Mister Jumbo’ en Ferry van Undercover nam zondagochtend 9 juni de plek over van springruiter Maikel van der Vleuten, die vanwege een gecancelde vlucht vanuit Frankrijk niet aanwezig kon zijn op het Molenplein, alweer die dag de Verenigingenmarkt plaatsvond én de uitreiking van de eerste Mierlose Zwarte kersen.

Met alle plezier ging Frank Lammers in op de uitnodiging van de Stichting Kersenoogstfeest Mierlo, ook al moest hij daarmee een uurtje verstek laten gaan bij de 20ste editie van het MLM-toernooi dat gelijktijdig plaatsvond op sportpark de Ark te Mierlo. Het Memorialtoernooi (For All The Friends We Lost) waarvan de geboren Mierlonaar vanaf begin af aan in de organisatie zit.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug