Luister
muziek
27 mei 2024 - 17:00
Deel dit artikel:

Binnenkort nieuwe cursussen Hatha-, Yin- en Mindfulness Yoga in Geldrop

GELDROP - Nog nooit yoga geprobeerd of misschien juist al eerder ervaren hoe goed yoga voor je is? Wil je wat flexibeler worden, meer uit je hoofd raken of ben je op zoek naar rust en diepere ontspanning, meld je dan aan voor een proefles, en ervaar wat yoga voor jou kan betekenen.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

In Geldrop geven we lessen op woensdag- en vrijdagochtend en in Heeze op maandag- en woensdagavonden en ook op zaterdagochtend. De lessen worden gegeven door Dorothé van Lierop en/of Larry Roosen, beiden ervaren yogadocenten, opgeleid bij Samsara en aangesloten bij de VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland).

De Mindfulness Yoga die wij geven is een milde vorm van Hatha Yoga en in principe voor iedereen geschikt, mannen en vrouwen, jongeren en ouderen, met of zonder lichamelijke ongemakken. Je hoeft er niet lenig, sterk of in goede conditie voor te zijn, je leert juist bewegen binnen de grenzen van je mogelijkheden. Je oefent met je aandacht, verbetert focus, concentratie en balans. Je leert op een gezonde manier te ademen, goed te voelen wat er in je lichaam omgaat, en leert vooral ook beter en dieper te ontspannen!

De Yin Yoga is meer gericht op verdieping, versterken en soepeler maken van bindweefsel en gewrichten, je blijft wat langer in de yogahoudingen en er zijn minder flows.

Voor meer informatie over lestijden, kosten, etc. kijk je op: https://yogadoro.setmore.com/ of stuur een mailtje naar: info@yoga-doro.nl
Telefonisch, sms of whatsapp op 06-33034061 kan ook.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug