Luister
muziek
15 mei 2024 - 08:45
Deel dit artikel:

BeestenBenders uit Geldrop-Mierlo gaan springen in Bounce Valley

GELDROP-MIERLO - Dit jaar viert De BeestenBende zijn 20e jubileum. In die 20 jaar zijn al meer dan 15.000 jonge vrijwilligers op pad geweest om hun buurtjes schoner en leefbaarder te maken voor mens en dier. Ook Geldrop-Mierlo doet al jaren fanatiek mee. En al dat harde werk verdient een beloning. Daarom kunnen BeestenBenders zich gratis aanmelden voor een dagje springen bij Bounce Valley in Eindhoven op woensdag 15 mei.

geldrop-mierlo24
  / De Beestenbende
Advertentie

Samen met basisschoolleerlingen in Geldrop-Mierlo komt De BeestenBende in actie voor de dieren in de buurt – en alles en iedereen die hier lekker wil samenleven. Ondertussen zijn de BeestenBenders, uitgerust met afvalknijpers en opvallende hesjes, niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dankzij al die energie die de scholieren in hun omgeving stoppen, mocht De BeestenBende begin dit jaar de Vakjury Award voor Duurzaamheid in ontvangst nemen (categorie Opruimen Lokaal). Een mooie start van een feestelijk jaar.

Springfestijn
In het giga-springkussenparadijs Bounce Valley kunnen de BeestenBenders tussen 16 en 18 uur even helemaal losgaan op de vele springkussens, hindernisbanen en interactieve games. En een feest is natuurlijk niet compleet zonder een traktatie. Daarom krijgen de deelnemers na alle activiteiten wat lekkers.

Aanmelden is nog mogelijk tot woensdag 8 mei. Dat kan via de kalender in de BeestenBende-app of ‘events’ pagina op de website, maar ook telefonisch of via de mail. Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plekken vrij!

Speciale challenges
Het hele jaar door beleven de BeestenBende-teampjes allerlei leuke avonturen. En om dit jubileumjaar nóg bijzonderder te maken, organiseert De BeestenBende vier spannende challenges. Deelnemers strijden in hun eigen teampjes voor punten om kans te maken op de felbegeerde BeestenBende 20 jaar Award. Met als kers op de taart: de spannende finale tijdens de BeestenBende 20 jaar! dagen in Burgers’ Zoo.

Tijdens het evenement op 15 mei in Bounce Valley krijgen de BeestenBenders meer te weten over de challenges en hoe zij zich kunnen aanmelden.

Kijk voor meer informatie over de BeestenBende op www.mijnbeestenbende.nl.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug