Luister
muziek
14 mei 2024 - 07:00
Deel dit artikel:

Burgemeester opent dressuurwedstrijd voor De Doorzetters

GELDROP - Op 2e Pinksterdag, maandag 20 mei, zal de vereniging De Doorzetters een bijzondere dressuurwedstrijd organiseren op manege Meulendijks. De Doorzetters is een vereniging die zich inzet voor mensen met een beperking, waarbij paardrijden een van de geliefde activiteiten is.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Het afgelopen jaar hebben de ruiters met veel toewijding en enthousiasme geoefend op vrijdagavonden tussen 19:00 en 20:00 uur om hun rijvaardigheid te verbeteren. Het vereist veel inspanning om de handen stil te houden in de juiste positie en het paard met lange benen aan te sporen, een uitdaging die elke ruiter kent. De lessen zijn niet alleen hard werken, maar ook zeer gezellig en vinden plaats in een gemoedelijke sfeer.

Een hoogtepunt van deze wedstrijd zal de aanwezigheid zijn van de burgemeester van Geldrop-Mierlo, die speciaal tijd heeft vrijgemaakt in zijn drukke agenda om deze bijzondere gebeurtenis te openen. De burgemeester wil de ruiters niet alleen feliciteren met hun harde werk, maar ook zijn waardering uitspreken voor Manege Meulendijks, die deze waardevolle lessen mogelijk maakt, en voor alle vrijwilligers die bijdragen aan het succes van De Doorzetters.

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om tussen 14:00 en 17:00 uur te komen kijken naar deze gezellige en hartverwarmende paardrijwedstrijd. Laten we onze ruiters aanmoedigen met een groot applaus voor hun prestaties!

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug