Luister
muziek
15 november 2023 - 10:00
Deel dit artikel:

Meer weten over warmtepompen? Kom naar de informatieavond van het EnergieHuis Slim Wonen

geldrop-mierlo24
  / Gemeente Geldrop-Mierlo
Advertentie

GELDROP-MIERLO - Overweeg je een warmtepomp aan te schaffen? Tijdens de gratis informatieavond van het EnergieHuis Slim Wonen geven deskundige energiecoaches antwoord op veel van jouw vragen. De bijeenkomst vindt plaats op 21 november in ‘t Mierlo’s Huukske, van 19.30u tot 21.30u.

Als je nadenkt over de aanschaf van een (hybride) warmtepomp, kunnen er veel vragen in je opkomen. Welke typen warmtepompen zijn er en welke is dan geschikt voor mijn woning? En wat moet er in mijn woning veranderen voor ik er een kan laten installeren? Op al deze vragen en nog veel meer krijg je antwoord tijdens de themabijeenkomst.

Subsidie
Een warmtepomp is niet goedkoop. Toch hoef je je niet direct zorgen te maken over de financiering. Tijdens de bijeenkomst krijg je handige tips en kom je te weten voor welke subsidie je eventueel in aanmerking komt. Zo krijg je een duidelijk beeld van de investeringskosten.

Meld je aan!
Ben jij erbij? Meld je dan nu aan voor de themabijeenkomst warmtepomp bij EnergieHuis Slim Wonen via ‘Agenda’ op www.energiehuisslimwonen.nl

Meer weten?
De energiecoaches houden ook inloopspreekuren en doen huisbezoeken om u te vertellen over duurzame maatregelen. Klik hier voor meer informatie. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug