Luister
muziek
12 november 2023 - 14:30
Deel dit artikel:

Dag van de mantelzorg gevierd met bijzondere activiteiten in de gemeente

GELDROP-MIERLO - Vrijdag 10 november stond in het teken van waardering voor mantelzorgers tijdens de Dag van de Mantelzorg. Om alle toegewijde mantelzorgers uit onze gemeente in het zonnetje te zetten, bundelden de gemeente, Anna Ouderenzorg en Savant hun krachten en organiseerden afgelopen dinsdag en donderdag twee bijzondere activiteiten.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Op dinsdag werden mantelzorgers verwend met een heerlijke high tea bij ’t Patronaat in Mierlo. Een sfeervolle locatie waar zij samen konden genieten van lekkernijen en gezelligheid. De waardering voor hun inzet stond hierbij centraal, en het werd een middag vol warmte en samenzijn.

Op donderdag vond een muzikale avond plaats in de Weeffabriek in Geldrop, waar Bjorn van der Doelen en zijn band het podium betraden. Een ontspannen en vermakelijke avond waar mantelzorgers konden genieten van live muziek en even de zorgen van alledag konden vergeten.

Beide activiteiten waren zeer geslaagd, en de organisatoren hopen dat alle mantelzorgers hebben genoten van deze welverdiende momenten van ontspanning en waardering. Een oprechte dank gaat uit naar alle mantelzorgers voor hun onmisbare inzet en toewijding.

De Dag van de Mantelzorg werd met deze initiatieven niet alleen een blijk van waardering, maar ook een gelegenheid om de mantelzorgers samen te brengen en te laten genieten van speciale momenten. Het is een kleine maar oprechte dankbetuiging voor hun onvoorwaardelijke inzet.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug