Luister
Live
16 november 2022 - 09:30
Deel dit artikel:

Speel jij al mee? Eenheid 75: Uniek spel voor alle leeftijden in Geldrop-Mierlo

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

GELDROP-MIERLO - Drugscriminaliteit is een vorm van georganiseerde misdaad. Het is wel zichtbaar, maar moeilijk om te zien als je niet weet waar je op moet letten. In dit spel leer je dat! Het spel is voor jong en oud en iedereen met een smartphone kan meedoen. Individueel of in een team. Dus: ga naar de Instagram of Facebookpagina ‘Eenheid75 Geldrop-Mierlo’ en volg de aanwijzingen!

Doel spel
Met Eenheid75 leer je signalen van drugscriminaliteit herkennen en kom je erachter hoe je deze kunt melden. De politie, gemeente en andere overheidsinstellingen kunnen de strijd tegen drugscriminaliteit niet alleen voeren en hebben jouw hulp hierbij nodig.

Je gaat in het spel op zoek naar aanwijzingen die ‘Eenheid 75’ – een speciale eenheid van de politie belast met het thema ondermijning - helpen om drugscriminaliteit aan te pakken. Met behulp van app ´Eenheid75´ zoek je naar verdachte situaties in Geldrop en Mierlo. Via de aanwijzingen wordt je geleid naar verdachte situaties in en rondom het centrum. Iedere situatie bevat een opdracht waarbij je per situatie het juiste codewoord moet ‘melden’ in de app. In dit bericht leggen we uit wanneer en hoe je het spel kunt spelen.

Meedoen?
Iedereen kan meedoen. Individueel of in een team. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone. Er worden 8 aanwijzingen gedeeld via ‘Eenheid75 Geldrop-Mierlo” op Facebook en Instagram. Hiermee kun je het spel gaan spelen. Op donderdag 3 november is de “Eenheid75 krant” (die je nodig hebt om het spel te kunnen spelen) huis aan huis bezorgd samen met middenstandsbelangen. Krijg jij geen krant in de bus? Dan kun je hem online lezen via onze website of via www.eenheid75.nl

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug