Luister
muziek
21 Juli 2024 13:30
Deel dit artikel:

Update rioolvervanging De Bleekvelden en gedeelte Ter Borghstraat

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

GELDROP - Op vrijdag 19 juli begon de bouwvakantie voor Zuid-Nederland tot maandag 12 augustus 2024. De gemeente had verwacht de Ter Borghstraat voor de bouwvakantie geheel gereed te krijgen maar door onvoorziene aanwezigheid van kabels- en Leidingen is dit niet gelukt.

Om het ongemak tijdens de bouwvakantie te beperken maken we de Ter Borghstraat weer tijdelijk bereikbaar voor al het verkeer met een noodverharding. De verbinding tussen Ter Borghstraat en De Bleekvelden blijft wel afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. Hier wordt wel een voetpad doorgang opengehouden.

Na de bouwvakantie (12 augustus) gaan we verder met de aanleg van de bestrating in het gedeelte Ter Borghstraat dit gaat naar verwachting 1 week duren. Ook gaan we verder met de rioolwerkzaamheden in De Bleekvelden richting de Johan Peijnenburgweg, hierover wordt u na de bouwvakantie verder geïnformeerd.

Contactpersoon uitvoering Gemeente
Heeft u nog vragen? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Bas van Lieshout of Kevin van Gorp, afdeling Ruimte, te bereiken via telefoon­nummer 040-2893893.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug