Luister
muziek
23 april 2024 - 19:38
Deel dit artikel:

Wilde politieachtervolging in Geldrop: man ramt auto's en vlucht

GELDROP - Bij een wilde politieachtervolging in Geldrop zijn dinsdagmiddag rond kwart voor vijf een politieauto en vijf auto's beschadigd. De politie gaf bij de stoplichten aan de Johan Peijnenburgweg een automobilist een stopteken nadat hij door rood reed. De man ging er daarna vandoor in zijn auto.

Omroep Brabant
  / Malini Witlox
Advertentie

Daarbij lette hij totaal niet op het verkeer. Op de Mierloseweg, vlakbij de kruising met de Tricotstraat, reed een auto de bosjes in. Of de auto werd geramd, of de bestuurster schrok en zelf de bosjes in reed, is nog niet duidelijk. De bestuurster dwars door de struiken heen en kwam aan de andere kant op het fietspad tot stilstand.

De man reed intussen verder richting de Gruttostraat. Daar reed hij tegen twee auto's. De politie reed achteruit om te keren en raakte daarbij een rode bus.

De bestuurder reed verder en dumpte zijn beschadigde auto vlakbij het kanaal, in de buurt van de Nuenenseweg. De politie zou volgens een 112-correspondent weten om wie het gaat, maar de man is nog niet aangehouden.

De politie kon geen verdere toelichting geven.

Lees hier het artikel op Omroep Brabant. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug