Luister
muziek
20 april 2024 - 20:00
Deel dit artikel:

Brandweer Geldrop zet beste beentje voor tijdens regionale wedstrijden in Heeze

GELDROP - Op zaterdag 20 april nam Brandweer Geldrop deel aan de regionale brandweerwedstrijden hoofdklasse ABWC in Heeze. Samen met vijf andere brandweerploegen uit de regio stond Brandweer Geldrop voor de uitdaging om een plek te veroveren in de volgende ronde en wellicht zelfs in de landelijke finale. Het werd een dag vol spanning en uitdagingen voor de moedige brandweerlieden.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - HBL fotografie
Advertentie

De wedstrijden werden gekenmerkt door realistische en complexe scenario's, waarbij de brandweerploegen werden geconfronteerd met verschillende uitdagende situaties. Zo moesten ze onder andere reageren op een auto die in een put of kelder was gezakt en een andere auto die ondersteboven in een tuin lag. De inzet van de brandweer was gericht op het bevrijden van verschillende slachtoffers en het nauw samenwerken met politie en ambulancepersoneel.

Het publiek was van harte welkom op de speellocatie en kon de wedstrijden van dichtbij volgen. Het was een unieke gelegenheid voor geïnteresseerden om de brandweerploegen in actie te zien en hun professionele vaardigheden te bewonderen.

Brandweer Geldrop heeft ongetwijfeld een indrukwekkende prestatie geleverd. Hun inzet, toewijding en teamwork tijdens de regionale wedstrijden verdienen alle lof en erkenning. Ze eindigde op de vijfde plaats. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug