Luister
muziek
12 april 2024 - 11:30
Deel dit artikel:

Drie scholen in Brandevoort waarschuwen ouders voor mogelijke kinderlokkers

BRANDEVOORT - Ouders in Brandevoort en omgeving worden gewaarschuwd door drie scholen na een verontrustend incident. Buitenspelende kinderen werden benaderd door twee vrouwen die hen snoep aanboden en vroegen of ze kittens en puppy's wilden zien.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

Het incident vond plaats na schooltijd, tijdens de buitenschoolse opvang bij Mondorijk. Gelukkig waren de kinderen alert genoeg om het voorval te melden bij de medewerkers van de BSO, die onmiddellijk actie ondernamen door de kinderen naar binnen te sturen en de politie te bellen.

Hoewel de politie uitgebreid heeft gezocht naar de vrouwen in de omgeving, zijn ze niet gevonden. De identiteit en intenties van de vrouwen blijven onduidelijk. Een voertuig waarvan aanvankelijk werd gedacht dat het van de vrouwen was, bleek na controle niets met de zaak te maken te hebben.

De scholen waar het incident plaatsvond, zijn Kindcentrum de Vendelier, Spring Kinderopvang en Mondorijk. Ouders en bestuursleden van andere scholen in Helmond zijn ook op de hoogte gesteld. 

De politie benadrukt echter om geen heksenjacht te beginnen. Mensen die meer informatie hebben over de zaak worden verzocht zich te melden bij de politie.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug