Luister
muziek
20 maart 2024 - 01:34
Deel dit artikel:

Auto slaat om op Eindhovenseweg Geldrop

GELDROP - In de late avond van dinsdag 19 maart, rond 23.20 uur, heeft zich een verkeersongeval voorgedaan op de Eindhovenseweg in Geldrop. Een automobilist kwam in botsing met een pick-up, wat resulteerde in een chaotische situatie. De auto raakte een paal en kantelde uiteindelijk op zijn zijkant. Gelukkig hoefde er niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd, nadat de ambulancedienst ter plaatse onderzoek had verricht.

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
Advertentie

De bestuurder van de pick-up werd echter aangehouden door de politie nadat werd vastgesteld dat hij alcohol had gedronken. De situatie escaleerde toen de bestuurder zich verzette tegen de aanhouding. Na een confrontatie met de politie werd hij geboeid en overgebracht voor verhoor. De exacte oorzaak van het ongeval blijft vooralsnog onduidelijk.

Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op bij de aanrijding. Als gevolg daarvan moest de weg tijdelijk worden afgesloten voor verkeer, wat tot enige hinder leidde voor weggebruikers. De autoriteiten zijn momenteel bezig met het onderzoeken van de omstandigheden rondom het incident en trachten de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug