Luister
Live
25 oktober 2022 - 21:24
Deel dit artikel:

Baldadige jeugd zorgt voor enorme uitruk hulpdiensten

GELDROP - Dinsdagavond 25 oktober kregen de hulpdiensten rond de klok van half acht een melding van een persoon te water op de Dommeldalseweg in Geldrop. 

geldrop-mierlo24
  / De Redactie

Meteen werd er groot alarm geslagen voor de aangetroffen scootmobiel. De brandweer kwam met een tankautospuit, hoogwerker, oppervlaktereddingsteam, een ruimtes en een sonarboot ter plaatse. Ook de geneeskundige dienst rukte grootse uit met ambulances en een mobiel medisch team. Een agent die als eerste ter plaatse was sprong meteen in het water om te kijken of er nog een persoon onder de scootmobiel lag. Deze taak werd al snel overgenomen door de brandweer met waadpakken en vervolgens door de oppervlakte redders.

Toen de brandweer uit Weert eenmaal ter plaatse waren was er al een vermoeden ontstaan dat het om een gestolen scootmobiel zou kunnen gaan. Omdat op dat moment het nog niet zeker was of dit ook echt zo was hebben de duikers samen met de oppervlakte redders met 6 personen op linie nog een zoekslag gemaakt. Tot het verlossende bericht kwam dat dit de scootmobiel betrof die was gestolen. Hierop is meteen afgeschaald. De twee jongeren die de scootmobiel gestolen hebben zijn nog niet achterhaald.

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug