Luister
muziek
20 juli 2022 - 13:22
Deel dit artikel:

Vosje gered door politie, gemeentemedewerker en persfotograaf

GELDROP - Woensdag 20 juli rond de klok van half elf kreeg de brandweer in Geldrop een melding binnen van een dier wat in de problemen zat bij Helze in Geldrop. Eenmaal ter plaatse bleek het om een vosje te gaan welke vast zat in het slijk van de kleine Dommel. Een gemeentemedewerker had het vosje zien liggen en de brandweer gealarmeerd. Toen de brandweer ter plaatse was kregen ze een spoed melding die voor het vosje ging. 

geldrop-mierlo24
  / De Redactie
  • Beeld - Dave Hendriks
Advertentie

Hierop besloot de politieagent, die ook op de melding was afgekomen, om zelf het dier te gaan redden. Samen met de gemeentewerker probeerde ze om het diertje te redden, dit was echter vrij moeilijk omdat het vosje volledig uitgeput was. De persfotograaf die ter plaatse was heeft vervolgens spanbanden gepakt en is ook mee gaan helpen om het vosje te redden. Het was een succesvolle actie waarna het dier op de kant is gelegd. 

De brandweer die na de spoedmelding terug kwam heeft het dier nog wat water gegeven, vervolgens heeft de dierenambulance het vosje naar een dierenarts gebracht. 

Download de gratis app van Geldrop-Mierlo24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug